Skip to content

ASSORTIMENT.

De afgelopen jaren is ons assortiment fors uitgebreid. Inmiddels kunnen we klanten volledig ontzorgen als het gaat om een (nieuw) interieur. Benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Je leest er alles over op deze pagina. Liever face-to-face informatie ontvangen? Maak dat een afspraak in onze showroom!

Eettafels

Onze eettafels dienen niet alleen als plek voor ontbijt, lunch en diner; ze zijn ook de setting voor het lezen van favoriete tijdschriften, het drinken van koffie of thee, gezellig borrelen met vrienden en familie, en zelfs voor kinderen om te knutselen of huiswerk te maken. De eettafel staat centraal in ons huiselijk leven, waar iedereen samenkomt om de dag door te nemen en te genieten van elkaars gezelschap. Op elk moment van de dag wordt de eettafel benut. Daarom vinden wij het essentieel dat onze tafels duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen – en dat kunnen de onze als geen ander! 

Meer lezen

Stoelen

Er bestaan talloze varianten eetkamerstoelen. Of ze nu armleuningen hebben of niet, houten of metalen poten, en een bekleding van leer of stof, de keuzemogelijkheden lijken eindeloos. Terwijl het esthetische aspect van een eetkamerstoel belangrijk is, blijven kwaliteit en comfort altijd de voornaamste overwegingen. Of je nu langdurig tafelt met vrienden of familie, of een diepgaand gesprek voert bij een goed glas wijn, het comfort van een eetkamerstoel draagt bij aan het genieten van deze waardevolle momenten!

Meer lezen

BEHANG

Behang is populairder dan ooit tevoren, en dat komt vooral door de veelzijdigheid ervan. Tegenwoordig zijn er behangsoorten verkrijgbaar in de meest prachtige kleuren, met levendige prints, schitterende dessins en unieke kunstzinnige figuren. Behang is beschikbaar in allerlei stijlen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.

Meer lezen

WANDPANELEN

Onze akoestische panelen vinden vaak hun weg naar huizen, waar ze niet alleen galm verminderen, maar ook bijdragen aan een aangename sfeer. Ze combineren functionaliteit en esthetiek in één. Onze wandpanelen worden volledig in Europa vervaardigd en we gebruiken uitsluitend noestenvrij fineer, waarbij het Frans eiken fineer bovendien geborsteld is, wat resulteert in een prachtige diepte van kleur en houtnerf. Het MDF en vilt zijn beide afkomstig van Unilin, een producent van hoogwaardige materialen.

Meer lezen

WANDBEKLEDING

Wandbekleding
Van functionele plint tot karaktervolle kroonlijst: ORAC staat voor volledige creatieve vrijheid volgens je eigen stijl en persoonlijkheid.

Meer lezen

WOONACCESSOIRES

Om van een huis een gezellig thuis te maken hebben wij een assortiment met woonaccessoires. Woonaccessoires zijn kleine details die een grote impact kunnen hebben op de uitstraling en sfeer van een huis. Hoewel ze niet strikt noodzakelijk zijn voor de functionaliteit van een woonruimte, spelen ze een belangrijke rol bij het creëren van een persoonlijke en gezellige omgeving. Denk hierbij aan sierkussens, voor op de bank of op een stoel, vazen en bloempotten, spiegels, schemerlampen en losse vloerkleden.

Meer lezen

Heb je een vraag?

Geen enkel probleem. Wij helpen en adviseren je graag. Dat kan telefonisch of via de mail, maar je bent natuurlijk ook hartelijk welkom in onze showroom. De koffie staat klaar! 

afspraak maken